beats by dre cheap

Ćiro: Čolaković me obmanuo i iznevjerio

Potpredsjednik N/FS BiH Sulejman Čolaković me obmanuo i iznevjerio. Toliko sam razočaran da ne znam kako ću sarađivati sa njim. Definitivno je izgubio moje povjerenje, rekao je Blažević za Nezavisne.Blažević je objasnio razloge zbog kojih je u najmanju ruku ogorčen na postupke potpredsjednika Saveza, koji bi u martu mjesecu trebalo da preuzme funkciju prvog čovjeka našeg nogometa.

Uoči sjednice Izvršnog odbora pitao sam svu trojicu članova Predsjedništva kakav je njihov stav po pitanju izbora generalnog sekretara. Odgovorili su mi da su jednoglasni i jedinstveni. Međutim, kasnije se ispostavilo da me Čolaković obmanuo. Ne mogu da vjerujem da se može služiti i takvim stvarima. Nakon toga čak je u pojedinim medijima komentirao kako se ja ne mogu miješati u izbor generalnog sekretara. Pa gdje to ima? Kada sam njega i naš nogomet spašavao od totalnog kraha tada mu nije smetalo što se miješam, kaže Ćiro.

Ne znam kako ću uopšte sarađivati sa njim kada preuzme funkciju predsjednika Saveza. Toliko sam razočaran i ozbiljno razmišljam da mu ponudim da pronađe novog selektora kada postane predsjednik.

Blažević ističe kako ga brine nejedinstvo koje vlada u Savezu…

Nije mi jasno kako se ne mogu usaglasiti oko pojedinih stvari. Zašto nam stranci moraju nametati rješenja? Moram istaći da me to jako brine. Potrebno nam je jedinstvo ako želimo napraviti dobar rezultat. Igrači na terenu pokazuju da to mogu, a ako ne budu praćeni od administracije crno nam se piše, rekao je Blažević za Nezavisne.

Još je nepoznato hoće li i protiv koga naša A reprezentacija BiH u februaru igrati prijateljsku utakmicu, koja bi trebalo da bude generalna proba pred odlučujuće kvalifikacione duele protiv Belgije. Blažević je naglasio da je ova utakmica i te kako potrebna.

Koliko je 'ozbiljan' Čolaković pokazuje činjenica da još nemamo protivnika za februar. Zašto o tome nije ranije mislio, a ne da komentariše šta trebam da radim ja, naglasio je Blažević, dodavši kako se nada da će reprezentacija u februaru odigrati kontrolni meč.

BH SPORT
http://bhsport95.blogger.ba
22/12/2008 08:40