beats by dre cheap

BIH – URUGVAJ IGRAJU 11. FEBRUARA!?

Zvanična stranica Svjetske fudbalske federacije (www.fifa.com) objavila je danas informaciju da će fudbalske A reprezentacije BiH i Urugvaja 11. februara odigrati prijateljsku utakmicu!Na oficijalnoj stranici FIFA.com, odnosno „podstranici“ koja se odnosi na urugvajski savez u dijelu gdje je raspored utakmica njihove reprezentacije uvršten je i prijateljski meč sa izabranicima selektora Miroslava Ćire Blaževića. Ipak, više pojedinosti, koje se tiču mjesta odigravanja utakmice za sada nema...  

Informaciju smo provjerili i u Nogometnom / Fudbalskom savezu BiH, ali nismo dobili službenu potvrdu igranja pomenutog meča.

Ušanović: Ugovor još uvijek nije potpisan
 
„Još uvijek nije postignut konačan dogovor, odnosno nije potpisan ugovor. U toku su pregovori, a nadam se da ćemo usaglasiti stavove i da će naši reprezentativci imati kvalitetnu provjeru pred nastavak kvalifikacija i dva veoma važna susreta protiv Belgije, u Genku i Zenici“, rekao je Munib Ušanović, generalni sekretar NS/FS BiH.

Osim susreta BiH – Urugvaj, FIFA.com je najavila i kvalifikacione mečeve Urugvajaca protiv Paragvaja (28. marta) i Chilea (31. marta). U slučaju da dođe do realizacije dogovora, ovo bi bio prvi službeni susret ove dvije reprezentacije. Inače, Urugvaj je na posljednjoj rang listi najboljih svjetskih reprezentacija plasiran na 22. mjesto, dok je naš nacionalni tim na 61. mjestu.


BH SPORT
http://bhsport95.blogger.ba
06/01/2009 19:27