beats by dre cheap

Ćiro: Nadam se povratku Papca

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević naglašava da se intenzivno pregovara oko odigravanja prijateljske utakmice 11. februara u terminu FIFA.On kaže da se eventualni susret sa Urugvajem ne bi igrao u našoj zemlji, već u Evropi, ali i da bi organizacija te utakmice puno koštala.

Želimo pronaći soluciju koja je povoljna za obje reprezentacije. Prijateljski susreti se ugovaraju dvije godine unaprijed. Mi sada čekamo da neka selekcija prihvati našu ponudu, vodeći računa i o ekonomskoj računici. Osim Urugvaja, u opticaju su i protivnici iz arapskih zemalja. Kada dogovorimo duel, odmah ću saopštiti ime rivala, izjavio je Blažević za Oslobođenje.

Prvi stručnjak državnog tima podvlači da je njegova dužnost da prati reprezentativce kako ne bi pogriješio u izboru kandidata za A reprezentaciju.

Damir Mirvić, koji igra u Belgiji, interesantan je BiH. Nadam se da će se Saša Papac odazvati narednom pozivu u najbolju selekciju. Razgovarali smo oko Božića i čestitati jedan drugom praznike. Puno je razloga zbog kojih je važno da BiH odigra kontrolnu utakmicu u februaru kako bi bio nastavljen kontinuitet dobrih igara i druženje reprezentativaca nakon što je uspostavljena dobra atmosfera.

Selektor nije želio komentarisati izbor novog generalnog sekretara N/FSBIH…

To nije moj problem i posao, jasan je bio Blažević.

BH SPORT
http://bhsport95.blogger.ba
07/01/2009 10:44